Elena Gheorghe dublata la Eurovision?

Nu o sa mai comentez pozitia pe care a obtinut-o Romania ieri la Eurovision pentru ca nu are rost ca vorbesc cu capul plecat … Sincer oricum nu ma ashteptam la mare isprava, dar parca nici chiar asha! in fine…

A aparut pe net o poza, mai exact pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail, poza ce trezeste anumite suspiciuni privitoare la faptul ca Elena noastra ar fi mimat interpretarea piesei, fiind dublata de o anumita persoana care se afla, de asemenea, pe scena. Sincer nu shtiu ce sa cred. Parerile sunt impartite pentru ca unii sustin ca acea persoana ar fi fost vocea de fundal de pe refren. (uitati-va atent in partea stanga a pozei de jos, in cercul roshu, este o femeie imbracata in negru cu un microfon in mana)

elena gheorghe eurovision 2009

Daca ar fi fost adevarat trebuiau macar sa il ia pe Mihaitza Traistariu, pentru ca el a strans mult mai multe voturi la eurovision ca domnishoara in cauza 😛

Reclame

2 responses to this post.

  1. mai Radu tanti aia din spate este backing vocal…totul este live la Eurovision, cea din spate canta pe la sfarsit cand Elena face niste vocalize…asculta melodia si ai sa vezi.

    Răspunde

  2. Posted by rinno on mai 17, 2009 at 11:21 pm

    Mihai m-am uitat la filmuletz shi tanti canta la fiecare refren … nu zic ca nu e backing vocal, dar mi s-a parut ciudat ca la ceilalti nu am vazut asha ceva… m-am uitat shi la celelalte melodii shi unii nu au, iar la altii persoana respectiva e luminata clar shi se vede cand intervine in melodie..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: